Wednesday, October 23, 2013

pohaca

Merhabalar degerli site takipçilerimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün pohaca makalesini paylasmaya karar verdik.
pohaca 1






Allah Ne Verdiyse





  • ANASAYFA

  • HAKKIMDA

  • ILETISIM

  • Değmesin Yağlı Boya








  • pohaca 2


  • pohaca 3


  • pohaca 4


  • pohaca 5


  • pohaca 6








Pizza pohaca



Gönderen Allah ne verdiyse On 30 Nisan 2012 Pazartesi 5 yorum








pohaca 7
selamün aleyküm

dostlarim bugün canim kahvalti yapmak istemeyince kafamdan bir seyler yapmak gecti

ortaya pizza pohaca cikti :) umarim beyenirsiniz

malzeme

hamur icin

2,5 su bardagi süt

1 cay bardagi sivi yag

42 gr maya

1 yemek kasigi toz seker

1,5 kahve kasigi tuz

2 kahve kasigi kuru kekik

cekilmis karabiber

aldigi kadar un yaklasik 900 gr aliyor

ic malzemesi

1 yemek kasigi salca

1 su bardagi dolusu dogranmis zeytin

1 su bardagi dolusu beyaz peynir

yarim su bardagi rendelenmis kasar peyniri

60 gr kapari

 ancuez yada ton baligi arzunuza kalmis miktari

üzeri icin

2 yumurta sarisi

1 yemek kasigi süt

hamur icin olan malzemeleri bir kapta güzelce yogurup mayalanmasi icin bekletin

mayalanan hamuru ikiye bölün bir parcasini tezgahta un kullanmadan hafif tabani sivi yag ile yaglayarak acin dikdörtgen ebatta 1cm kalinlikta olsun  cok ince olmasin


pohaca 8




actiginiz hamura önce salcanin yarisini sürün. üzerine zeytini, peyniri,kasar peynirin yarisi  kapernin yarisini ton baligi kullanacaksaniz bir konservenin yarisini ancuez kullanacaksaniz sayet 4-5 adeti parcalayarak serpistirin

arzu edenler peynir ve zeytin miktarini arttirarak balik olayini terk edebilirler ;)


pohaca 9
rolle seklinde sarip 2 parmak kalinliginda dilimleyip yagli kagit serilmis tepsiye dizin


pohaca 10


kalan hamurada ayni islemi uygulayip tepsiye dizin hazirladiginiz pohacalarinizin üzerilerine hazirlamis oldugunuz yumurta sarilari ve  1 yemek kasigi sütü karisimini  firca yardimi ile sürün

firin tepsisinde biraz bekletin( yaklasik 20 dakika )

daha sonra  isitilmis 200 derece firinda kizarincaya kadar pisirin .

salata esliginde servis yapin

not

pizzayi neyli seviyorsaniz ici ona göre degistirebilirsiniz :)) afiyet olsun












Tweet




Pin It









Ziyaret etmenizi onerdigimiz diger konular ve siteler : pışı peynırlı

No comments:

Post a Comment