Saturday, August 10, 2013

TENCERE DE ET YEMEGİ

Selam sevgili web sitesi takipçilerimiz. Simdiki konumuz TENCERE DE ET YEMEGİ.


tencere de et yemegi 1






Malzemeler


500 gr kuzu kuşbaşı


2 baş soğan


Kırmızı yağ biberi


Sivribiber


2 diş sarımsak


Domates salçası


Biber salçası


Tuz


Karabiber


Pulbiber


Tereyağ







tencere de et yemegi 2






Hazırlanışı


Et sote de dana eti kullanılıyorsa kuşbaşı doğranmış etler düdüklü tencereye koyulur.Üzerine 1 parmak geçecek kadar su ilave edilir.Düdüklünün düdüğünü indirdikten sonra 20 dakika pişirilir.Pişen etler ayrı bir tencereye alınır.Üzerine tereyağ,yemeklik doğranmış kuru soğan,sivri biber,kırmızı biber,2 diş sarımsak,domates,1 tatlı kaşığı domates salçası,1 tatlı kaşığı biber salçası ilave edilerek pişirilir.Üzerine tuz karabiber pulbiber ilave edilir. Servise alınır.Tadıyla tuzuyla sihirliparmaklarr.



Bu konu ile alakali daha fazla yazi inceleyebileceginiz kaliteli bir kaynak : tencere yemekleri tarifleri

No comments:

Post a Comment